Search found 8 matches

by ReWrite
Fri Feb 08, 2019 11:19 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

Gave it a try with the SD card in the WASP, no luck still. Was worth a shot!
by ReWrite
Tue Feb 05, 2019 9:45 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

Streetwalker wrote:
Sun Feb 03, 2019 10:45 pm
Just to make sure, you did have an SD card in the wasp when you ran that test right?
I did not. I was unaware that it needed to be in there for the test to run properly.

I'll give it a try again in a little bit here with one in there.
by ReWrite
Sun Feb 03, 2019 3:11 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

I'm well aware of how it's designed, but it's happened before. It's also possible that you didn't push it in all the way, leaving the connector inserted at an angle which can cause a wrong connection. At any rate, I know mega tends to be anal with testing and packages things well, in antistatic bag...
by ReWrite
Sun Feb 03, 2019 2:53 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

It just hangs.
by ReWrite
Sun Feb 03, 2019 2:09 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

The devices were thoroughly tested before shipping. If it's not working then we can only assume that you've done something wrong like plugging it in incorrectly, which could have damaged the FPGA by feeding 5V into fragile IO pins. You can confirm this by running the attached dol. Swap the wasp in ...
by ReWrite
Sun Feb 03, 2019 6:45 am
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

Well, at 4 months with no ideas from the forum or BAC, I'm going to assume I was just sold a dud and there's nothing to do about it. Super disappointed in both the product and the company that sold it to me.
by ReWrite
Wed Jan 09, 2019 6:29 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

Re: WASP Custom from BAC seemingly non-working

Managed to get hold of another, already modded Gamecube to try and re-flash the firmware on the WASP. This is the screen i get after loading the FZN file from an SD gecko while the WASP is installed https://imgur.com/a/LPn962Y The red LED is solid on the device, and the gamecube goes unresponsive. I...
by ReWrite
Fri Nov 02, 2018 4:38 pm
Forum: Modchips
Topic: WASP Custom from BAC seemingly non-working
Replies: 11
Views: 5771

WASP Custom from BAC seemingly non-working

Hopefully someone here can tell me that I'm the issue and the item is fine! I bought a WASP back in July, got it in September, tried to install it two weekends back. It does not seem to work. It just boots up to the "An error has occurred. Turn the Power Off and check the Nintendo GameCube Instructi...