error in directory

All WiiSX related discussion here
Post Reply
shawnbouton
Posts: 6
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:06 am

error in directory

Post by shawnbouton » Thu Oct 07, 2010 1:15 am

i know this is posted somewhere else but i the answer to it didn't fix my problem...so when i open anything from usb onto wiisx i get "error opening directory usb/wiisx/iso" or error on whatever i try loading from usb ..my hard drive is fat32 with only that partition...im running 4.3 system menu with 1.0.8 homebrew iso 58..im using wiisx 2.1...so im kind of confused as to what went wrong. thanks for your time in advanced !
User avatar
emu_kidid
Site Admin
Posts: 4645
Joined: Mon Mar 29, 2010 10:06 am
Location: Australia
Contact:

Re: error in directory

Post by emu_kidid » Thu Oct 07, 2010 1:43 am

IOS58 USB is not supported in the currently released WiiSX. Have you tried another usb mass storage device to confirm that none work?
Image
shawnbouton
Posts: 6
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:06 am

Re: error in directory

Post by shawnbouton » Thu Oct 07, 2010 4:03 pm

ok i tried loading from a scandisk 7 gb thumb drive and it is a no go and also i tried from my 500 western digital hard drive and still a no go on the usb loading but when i put it on my scandisk 2gb sdcard it loads. now i have a another hard drive that is wbfs format and it loads my backups just fine from the usb. thanks for the quick reply
shawnbouton
Posts: 6
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:06 am

Re: error in directory

Post by shawnbouton » Thu Oct 07, 2010 4:05 pm

sorry! i left out some information. im trying to be as specific as i can. my scandisk 7 gb thumbdrive is fat32 and so is the western digital hard drive
shawnbouton
Posts: 6
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:06 am

Re: error in directory

Post by shawnbouton » Fri Oct 08, 2010 1:21 am

ok so now its not loading anything from my sdcard. it worked this morning before work but now i get the same error as usb ...error in directory sd/wiisx/iso
shawnbouton
Posts: 6
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:06 am

Re: error in directory

Post by shawnbouton » Fri Oct 08, 2010 1:47 am

sorry i had the wrong sdcard in the slot. when i replaced it with the right one it works now. but i still like some suggestions on how to fix the problem with usb loading.
shawnbouton
Posts: 6
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:06 am

Re: error in directory

Post by shawnbouton » Fri Oct 08, 2010 1:57 pm

so i fixed the problem ! i installed homebrew 1.0.6 and all-of-a-sudden no usb problems ! so im thinking there my be some compatibility issues with the 1.0.8 homebrew so if anyone has this error try to downgrade your homebrew !
User avatar
Cubelover
Posts: 313
Joined: Wed Apr 07, 2010 1:22 am

Re: error in directory

Post by Cubelover » Fri Oct 08, 2010 4:20 pm

Holy crap, please use the edit button rather than doing so many multiple posts in a row.
Post Reply