Not loading game right...

All WiiSX related discussion here
Post Reply
Lxilk
Posts: 3
Joined: Tue Nov 02, 2010 1:56 pm

Not loading game right...

Post by Lxilk » Tue Nov 02, 2010 1:58 pm

I got everything, BIOS and Digimon world as a .bin file, it loads the initial game but stops at the black screen w/ Sony at the top in blue and playstation in the middle.

Eh. :evil:
Lxilk
Posts: 3
Joined: Tue Nov 02, 2010 1:56 pm

Re: Not loading game right...

Post by Lxilk » Tue Nov 02, 2010 3:07 pm

Nothing?
User avatar
liquitt
Posts: 1761
Joined: Thu Apr 01, 2010 5:43 am
Location: neverland
Contact:

Re: Not loading game right...

Post by liquitt » Tue Nov 02, 2010 5:37 pm

waiting 1 hour and 9 mins for a reply. dude, chill! :D
please search before you ask - a lot has been discussed already!
(or use google with "site:gc-forever.com *term*")
http://is.gd/MDmZcr

we also have a wiki filled with knowledge
http://is.gd/dX58Rm
Lxilk
Posts: 3
Joined: Tue Nov 02, 2010 1:56 pm

Re: Not loading game right...

Post by Lxilk » Tue Nov 02, 2010 6:49 pm

Yeah I'm just pumped to play some digimon world lmao
User avatar
emu_kidid
Site Admin
Posts: 4506
Joined: Mon Mar 29, 2010 10:06 am
Location: Australia
Contact:

Re: Not loading game right...

Post by emu_kidid » Tue Nov 02, 2010 10:27 pm

Image
mikog
Posts: 178
Joined: Wed Jul 28, 2010 1:25 am
Location: USA

Re: Not loading game right...

Post by mikog » Thu Nov 04, 2010 7:12 pm

Someone else had a problem with that game, its probably not supported.....
~mikog.[/code]
digidestined420
Posts: 6
Joined: Tue Nov 02, 2010 6:52 pm

Re: Not loading game right...

Post by digidestined420 » Fri Nov 19, 2010 9:09 pm

i found out what is wrong!!!!! you have to download pakkiso to remove the .ecm from the iso. once you do that it will work! thanks for nothing emu_kidid!!!!
mikog
Posts: 178
Joined: Wed Jul 28, 2010 1:25 am
Location: USA

Re: Not loading game right...

Post by mikog » Sat Nov 20, 2010 6:24 pm

lol :lol: not like you told anyone exactly what you did!
~mikog.[/code]
Post Reply