Visual glitch in Twilight Princess

Discuss one of the most feature filled GameCube applications here :)
Post Reply
Xerxes0451
Posts: 1
Joined: Fri Feb 26, 2021 11:28 pm

Visual glitch in Twilight Princess

Post by Xerxes0451 » Fri Feb 26, 2021 11:38 pm

Hi there.

I've got an unusual glitch in Twilight Princess where quarter of my screen appears to be covered by a dark filter. I've tried multiple isos and the issue persists. I can't find any info about this glitch on swiss but it does seem common on Dolphin emulator, something to do with external framebuffer I think but I'm not an expert.

If anyone knows how to fix it I would be eternally grateful.
Attachments
TP example.jpg
(117.21 KiB) Not downloaded yet
User avatar
Papy.G
Posts: 639
Joined: Mon Mar 04, 2019 6:14 am
Location: France, Occitanie
Contact:

Re: Visual glitch in Twilight Princess

Post by Papy.G » Mon Mar 01, 2021 10:28 am

Info about the whole config and settings would be welcome, since as a default, you're supposed to just boot your console with the Game's disc, which way it will never show such glitch.

As usual, try to disable the more Video patches to see. Don't forget not to use video related AR codes at the same time as video patches in SWISS with which they can interfere.
DMG/MultiFreq OC/EDGB/EZF Jr, AGB/SC miniSD, NTR/NeoMK3, USG/flashme V8/SC miniSD
DOL001(EUR)/RGB/GCPlug/GBP/SD2SP2, RVL 001(EUR)/RGB/CMP/WiiSD

Zelda WW with Tingle Tuner in split screen was what the GC RF modulator was made for! (Video)
Post Reply