mGBA on wii 480p fix washed colors

Find all your Nintendo Wii related topics here
Post Reply
Draxikor
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 3:26 pm

mGBA on wii 480p fix washed colors

Post by Draxikor » Fri May 17, 2019 8:35 pm

Hi there, as many of you know it a bug was discover on the 480p signal on the wii that affects every signal that output 480p including gamecube games and emulators, working with these Extrems ( the one who found the bug) do a fix on the mgba emulator and it work great.... mostly the problem is that the colors look washed , extrem give a solution but it need to modify a file options.ini but that file isnt in the Wii version of the emulator someone know how to get that file working on wii?
User avatar
Extrems
Posts: 771
Joined: Tue Aug 17, 2010 10:40 pm
Location: Quebec, Canada
Contact:

Re: mGBA on wii 480p fix washed colors

Post by Extrems » Fri May 17, 2019 8:54 pm

https://wiibrew.org/wiki/Homebrew_Chann ... _XML_nodes

Example:

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<app version="1">
	<name>Enhanced mGBA</name>
	<author>Extrems</author>
	<version>2019-05-10</version>
	<release_date>20190510182012</release_date>
	<short_description>mGBA Game Boy Advance emulator</short_description>
	<ahb_access/>
	<arguments>
		<arg>--matrix=identity</arg>
	</arguments>
</app>
Draxikor
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 3:26 pm

Re: mGBA on wii 480p fix washed colors

Post by Draxikor » Fri May 17, 2019 9:14 pm

How tiny is the world , i post the question here because i dont want to bother you Extrems :lol:
Post Reply